Nasturel

Nasturel

39.00 lei

(O recenzie client)

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 280 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Nasturel

„Nasturel” este o poveste dintre cele rare, din cele care poartă numele de poveştide suflet. O poveste care nu te poartă foarte departe, nici mai sus, nici mai jos, decât acolo, ascuns, înlăuntru, aproape, într-un loc uitat în zilele noastre în care se pune preţ doar pe ce costă scump.

Un loc unde, odată intrat, descoperi ai nevoie de atât de puţin ca fii fericit! Ai nevoie de prietenie, de prietenie adevărată, şi mai ales dedragoste, o primeşti… Cu condiţia fii tu primul care o dăruieşti!Nasturel, de Don Freeman

 

Sunt pe lume poveşti de aventuri care te plimbă în junglă, peste mări şi ţări, pe subpământ şi chiar prin cer, în nori. Mai sunt poveşti de adormit copiii care te plimbă încă şimai departe, prin lumea viselor, în noapte. Poveşti fantastice sau amuzante, cu eroifrumoşi şi puşi pe vitejii sau dimpotrivă, năzdrăvani şi puşi pe şotii.

Poveşti cu ciorăpei sau cu pantaloni scurţi, poveşti cu dantele sau pistoale, poveşti cu aromă de parfum sau praf de puşcă, poveşti care gâdilă sau muşcă, poveşti pentru copiii cuminţi şi poveştipentru cei care nu ascultă de părinţi.

 

 

Nasturel, de Don Freeman

 

 

Don Freeman

Ilustratorul american DON FREEMAN (1908–1978) s-a născut în San Diego, California.

În desenele sale din acea perioadă, Freeman asurprins viața de zi cu zi a oamenilor din marele oraș american lovit puternic de criză. Adevenit un colaborator constant la The Herald Tribune, The New York Times sau The Theater Magazine. Pentru și-a pierdut trompeta în metrou într-o seară în care încerca schițeze portretul unui călător, Don Freeman s-a decis se dedice în întregime graficii.

Din 1951 a început scrie și ilustreze cărți pentru copii. „Năsturel” (Corduroy) este cea mai cunoscută carte a sa. Povestea ursulețului cu un nasture lipsă la salopetă și care-și caută un cămin a ajuns la inimile a milioane de copii din toată lumea.

„Simplitatea este esența unei povești pentru copii, iar nu simplismul, cum se crede uneori” spunea Don Freeman. „Fiecare pagină trebuie să fie vie. Trebuie să existe mereu un element de suspans care să te facă să dai pagina, ca să vezi ce se-ntâmplă.”

Informații suplimentare

Autori

Don Freeman

Editura

Cartea Copiilor

Tip carte

Coperta cartonata, Pagina necartonata

Varsta

, ,

1 recenzie pentru Nasturel

  1. Dana

    Prietenia dintre Lisa si Nasturel este la fel de pura, ca sufletul copiilor.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *