Hai-hui prin Univers

Hai-hui prin Univers

45.00 lei

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 280 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Suntem în anul 3001. Copiii de la o școală obișnuită dintr-un orășel obișnuit de pePământ pornesc într-o excursie prin Sistemul Solar și chiar mai departe, spre stele șigalaxii. Autobuzul lor școlar zboară prin spațiu aproape cu viteza luminii și-i poartă spreplanete, sateliți sau asteroizi, îi duce în apropierea Soarelui sau a cometelor și străbatehyper-tuneluri spre alte stele.

 

Întâmplările din această carte se petrec în viitor, în secolul XXXI. Călătoriile în spațiu sunt acum un lucru obișnuit, iar pământenii locuiesc și muncesc pe asteroizi, pe Marte,pe sateliți sau pe stele îndepărtate. Locuitorii din alte lumi nu mai sunt văzuți ca„extratereștri” stranii și înfricoșători, ci ca prieteni. Farfuriile zburătoare, trenurile șiautobuzele spațiale se deplasează aproape cu viteza luminii, iar pizza a devenitcunoscută în tot Universul.

 

Informațiile din această carte despre planete, sateliți, Soare și spațiul cosmic sunt reale și actualizate. sperăm în viitor oamenii vor putea într-adevăr locuiască, sedeplaseze și se distreze în spațiu.

 

Mauri Kunnas este probabil cel mai iubit autor şi ilustrator finlandez contemporan deliteratură pentru copii. Fiecare carte a sa devine imediat bestseller, datorită moduluiextrem de creativ și atrăgător în care abordează subiecte de mare interes pentru copii șicu o bogată încărcătură educativă.

 

Aflate la granița dintre cărțile de povești și benzile desenate, operele lui Mauri Kunnassunt exact genul de cărți pe care-l visam în copilărie: format mare, generos, pagini plinede culoare, ilustrații exuberante și creative, multe informații reale și mult, mult umor.

Informații suplimentare

Autori

Mauri Kunnas

Editura

Cartea Copiilor

Tip carte

Coperta cartonata, Pagina necartonata

Varsta

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hai-hui prin Univers”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *