Cum cumpar

Adaugi produse în cos

Produsele au preturile cu TVA inclus si le poti adauga sau scoate din cos foarte usor.
Poti vizualiza mereu produsele aflate în cos si suma de plata, urmarind informatiile actualizate în timp real din coltul dreapta sus al magazinului.

Finalizezi comanda

Avem nevoie de câteva informatii necesare întocmirii facturii si pentru livrarea în bune conditii a coletului.

Puteti alege sa va creati, sau nu, un cont de utilizator. Recomandam însa sa permiteti salvarea contului dumneavoastra deoarece veti putea sa urmariti comenzile în timp real si beneficiati de întreg istoricul cumparaturilor dumneavoastra.

Alegeti sa platiti in numerar la primirea coletului (ramburs), cu cardul online pe site (mobilPay) sau prin transfer bancar (direct in cont nr. RO79 INGB 0000 9999 0734 6172, deschis la ING BANK NV, cu transmiterea dovezii de plata la contact@bebelibrarie.ro). Tranzactiile prin card se realizeaza pe platforma securizata SSL si PCI Nivel 1, fiind cel mai înalt grad de securitate iar în plus comisionul este 0.

plata cu cardul                    

Pentru comenzile cu livrare in Romania, costul transportului este 16 lei pentru Bucuresti-Ilfov si 18 lei pentru national. In cazul platii prin transfer bancar în contul RO79 INGB 0000 9999 0734 6172, titular Zebra Books SRL, costul transportului este 13 lei. Comenzile, cu plata prin transfer bancar, se livreaza dupa confirmarea platii.

Pentru comenzile cu livrare în afara României este necesară plata cu cardul pe site.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 170 lei (cu plata ramburs sau cu cardul), costul transportului in Romania este 10 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 250 lei, transportul în Romania este gratuit.

Pentru livrarile in afara României, costul transportului este 110 lei (colet cu greutate maxima de 3 kg) prin curierat rapid sau 89 lei cu poșta. Pentru țările din afara Uniunii Europene, livrările se fac cu poșta.

Nota: pentru colete cu greutatea mai mare de 3 kg se va recalcula si comunica valoarea transportului.

Pentru livrarile in S.U.A si Non UE, costul transportului este 154 lei(colet cu greutate maxima de 3 kg).Nota: pentru colete cu greutatea mai mare de 3 kg se va recalcula si comunica valoarea transportului.

Coletele cu livrare în afara României nu beneficiaza de transport gratuit.

Livrare rapida si garantie de retur 10 zile

Livrarea se face prin curier sau posta în 1-2 zile pentru Bucuresti si 1-4 zile în tara, de la primirea comenzii.

In Europa coletul este livrat in 5-7 prin curierat rapid si 12-14 zile cu posta, in functie de tara de destinatie iar pentru S.U.A si Non UE, 14 – 21 zile cu posta.

Puteti afla mai multe detalii privind timpul de livrare al unui anumit produs sunand la 0746 612 069 sau prin e-mail la contact@bebelibrarie.ro.

Livrarea produselor se face în functie de stocul si disponibilitatea acestora. Stocul fluctueaza, atât intern datorita comenzilor cât si în functie de furnizorii nostri.

Livrarea coletelor cu posta se realizeaza pentru trimiterile in localitatile din tara aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat fara taxa km suplimentari.

In perioadele aglomerate ale anului ( Sarbatorile de iarna, Black Friday, 1 Iunie, etc.), livrarea comenzilor se poate prelungi cu cateva zile.

Beneficiezi de GARANTIE DE RETUR 10 zile, în conditiile legii si conform termenilor si conditilor, astfel ca poti returna orice produs fara a invoca un motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport pentru livrarea si returnarea produselor. Trebuie doar sa ne notificati în scris iar noi va vom returna banii în termen de 30 de zile.