Cum cumpar

Adaugi produse în cos

Produsele au preturile cu TVA inclus si le poti adauga sau scoate din cos foarte usor.
Poti vizualiza mereu produsele aflate în cos si suma de plata, urmarind informatiile actualizate în timp real din coltul dreapta sus al magazinului.

Finalizezi comanda

Avem nevoie de câteva informatii necesare întocmirii facturii si pentru livrarea în bune conditii a coletului.

Puteti alege sa va creati, sau nu, un cont de utilizator. Recomandam însa sa permiteti salvarea contului dumneavoastra deoarece veti putea sa urmariti comenzile în timp real si beneficiati de întreg istoricul cumparaturilor dumneavoastra.

Alegeti fie sa platiti la primirea coletului (ramburs), sau plata cu cardul online. Tranzactiile prin card se realizeaza pe platforma securizata SSL si PCI Nivel 1, fiind cel mai înalt grad de securitate iar în plus comisionul este 0.

plata cu cardul                    

Pentru comenzile cu livrare in Romania, costul transportului este 16 lei pentru Bucuresti si 18 lei national.

Pentru comenzile cu livrare in Europa este necesara plata cu cardul pe site.

Comenzile cu valoare mai mare de 170 lei, transportul este 10 lei.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 250 lei transportul este gratuit in Romania.

Pentru livrarile in Europa, costul transportului este 110 lei(colet cu greutate maxima de 3 kg). Nota: pentru colete cu greutatea mai mare de 3 kg se va recalcula si comunica valoarea transportului.

Pentru livrarile in S.U.A, costul transportului este 154 lei(colet cu greutate maxima de 3 kg).Nota: pentru colete cu greutatea mai mare de 3 kg se va recalcula si comunica valoarea transportului.

 

Livrare rapida si garantie de retur 10 zile

Livrarea se face prin curierat sau posta în 1-2 zile pentru Bucuresti si 1-4 în tara, de la primirea comenzii.

In Europa coletul este livrat in 7-10 zile in functie de tara de destinatie iar pentru S.U.A, 14 – 21 zile.

Puteti afla mai multe detalii privind timpul de livrare al unui anumit produs sunand la 0746 612 069 sau prin email la contact@bebelibrarie.ro.

Livrarea produselor se face în functie de stocul si disponibilitatea acestora. Stocul fluctueaza, atât intern datorita comenzilor cât si în functie de furnizorii nostri.

Beneficiezi de GARANTIE DE RETUR 10 zile, în conditiile legii si conform termenilor si conditilor, astfel ca poti returna orice produs fara a invoca un motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Trebuie doar sa ne notificati în scris iar noi va vom returna banii în termen de 30 de zile.