Confidenţialitate

Politică de confidenţialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului bebelibrărie.ro.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe bebelibrărie.ro, utilizatorul declară îşi , în mod expres şi neechivoc, consimţământul ca datele sale cu caracter personal fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii bebelibrărie.ro în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienţii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promoţii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea bebelibrărie.ro şi a terţilor cu care bebelibrărie.ro are relaţii de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe bebelibrărie.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

Informaţiile solicitate în cazul plăţilor online intră sub incidenta condiţiilor de utilizare a procesatorilor de plăti, iar bebelibrărie.ro nu solicită şi nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de confidentialitate, nu ezitati ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@bebelibrărie.ro.

Transport Gratuit

Pentru comenzi cu valori de peste 300 lei.

Politica de returnare

30 de zile drept de returnare.

Livrare internațională

Livrare internationala de la 99 lei

Suport telefonic

Comenzi și informatii la numărul 0746612069.