Pippi Sosetica la cumparaturi
Pippi Sosetica la cumparaturi

Pippi Sosetica la cumparaturi

35.00 lei

Prin Pippi Sosetica, Astrid Lindgren pune permanent sub semnul întrebării ce fac și ce spun adulții. E o joacă serioasă de care copiii au nevoie pentru a învăța să gândească pe cont propriu.

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Pippi Sosetica la cumparaturi

E o zi frumoasă de primăvară. Tommy și Annika nu au școală azi. Ce să facă toată ziua? Hai la Pippi, sigur o să vină ea cu o idee nemaipomenită, cum are de obicei.

Pippi Șosețica are o valiză plină ochi cu bani de aur, iar orașul, ce să vezi, e plin de prăvălii care vând dulciuri și jucării. Ce-ar fi să meargă la „cumpărăciuni“? zice Pippi (care nu prea a dat pe la școală, se știe). Tommy, Annika și alți vreo douăzeci de copii care se iau după ei n-au nimic împotrivă. O bomboană (sau vreo zece) și o jucărie (sau toate din magazin) nu strică niciodată. Vom afla la sfârșit că nu e chiar așa, dar povestea nu este despre asta, ci despre generozitate, bucurie și entuziasm.

Pippi Șosețica este o fetiță cu puteri nemaivăzute și un chef de joacă fără margini. Cunoscută copiilor din lumea întreagă din cele trei romane dedicate ei pe care Astrid Lindgren le-a scris începând din 1945.

 „O copilărie fără cărți nu este copilărie. E ca și cum ai fi izgonit din locul fermecat în care poți găsi bucuria în stare pură.”

În colaborare cu ilustratoarea Ingrid Vang Nyman, Astrid Lindgren a creat și o serie de cărți ilustrate(serie din care au mai apărut „O cunoști pe Pippi Șosețica?“ și „Pippi Șosețica în parc“). Cu intenția de a face cunoscut acest îndrăgit personaj și copiilor mai mici, care încă nu pot citi singuri un roman, dar sunt dornici să afle cine este extraordinara Pippi.

Succesul de care se bucură de decenii acest personaj printre copii, indiferent de cultura în care s-au născut, se datorează nu numai fanteziei nestăvilite și umorului din aventurile sale.

Astrid Lindgren (1907–2002) este cea mai cunoscută scriitoare suedeză de literatură pentru copii.  „O copilărie fără cărți nu este copilărie. E ca și cum ai fi izgonit din locul fermecat în care poți găsi bucuria în stare pură.”

Informații suplimentare

Autori

Ingrid Nyman, Astrid Lindgren

Editura

Cartea Copiilor

Tip carte

Coperta cartonata, Pagina necartonata

Varsta

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pippi Sosetica la cumparaturi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *