Baietelul cu aripa de fluture

Baietelul cu aripa de fluture

32.00 lei

(2 recenzii de la clienți)

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

”Baietelul cu aripa de fluture” o carte necesară într-o țară cu foarte mulți copii speciali și cu foarte multe prejudecăți la adresa acestora. O metaforă minunată despre încredere în sine și un instrument necesar pentru toți părinții pentru a înțelege ce se petrece în sufletul unui copil diferit.

”Aveți în fața ochilor o poveste caldă despre iubire, acceptare și prietenie. Faptul că băiețelul are o aripă în loc de mână nu este un defect, ci o resursă extraordinară, un prilej de a crește, nu doar pentru el, ci și pentru cei din jurul lui. Zborul este o metaforă foarte frumoasă a încrederii în sine, a auto-depășirii, a dezvoltării și succesului.” 

Luiza Vasilescu, psihoterapeut

„Am scris această poveste duioasă despre un băiețel diferit pentru că eu cred că toți suntem diferiți în tot felul de feluri. Unii dintre noi sunt timizi. Alții nu pot să plângă. Alții se tem de căței. Unii nu vor să doarmă. Eu, de exemplu, nu suport castraveții. Dar toți vrem același lucru: să fim iubiți. David, băiatul cu aripă de fluture, e un omuleț curajos, fericit, care a înțeles ceva foarte important despre viață: că ea e frumoasă dacă știi s-o primești cu iubire.
Îmi doresc mult ca această carte să vindece și să vă ajute să vă bucurați de voi, de viață, de fluturi și, poate, de ce nu, și de castraveți! „
Ioana Chicet-Macoveiciuc, autor

Cea de a treia carte pentru copii a autoarei bestselleurilor ”Te iubesc orice-ai face!” și ”Mami, e gata?, Ioana Chicet-Macoveiciuc, este o fantezie despre viața unui copil diferit. David este un băiețel care s-a născut cu o aripă de fluture în loc de mâna dreaptă. Părinții lui îl duc la medici și specialiști, însă, văzând că el e fericit cu aripa lui de fluture, decid să-l lase în pace. Deși nu poate aplauda și nu se poate cățăra ca ceilalți copii, David e foarte mulțumit cu aripa lui de fluture. Visează că zboară, are mulți prieteni, e iubit și are încredere în oameni. Scena cea mai puternică din carte este cea în care un băiețel mai mare râde de el în parc. Dar David reușește să transforme situația tensionată într-o lecție de acceptare și personajul amenințător într-un prieten.
O carte foarte optimistă, cu ilustrtații magistrale realizate de Lavinia Trifan Pop, care a ilustrat și primele două cărți ale autoarei.

Informații suplimentare

Editura

Didactica Publishing House

Tip carte

Coperta cartonata, Pagina necartonata

Varsta

,

Autori

Ioana Chicet-Macoveiciuc

2 recenzii pentru Baietelul cu aripa de fluture

  1. Ioana

    Asteptam cu nerabdare sa o citim si ne bucuram pentru ca sunt povesti si pentru copii speciali.

  2. alina_roshca (proprietar verificat)

    Imi place mult povestea,imi plac foarte mult desenele.Am dat 4 pentru ca nu mi-a placut ca e pomenita rugaciunea catre Dumnezeu pentru vindecarea copilului,idee prea des intalnita in Romania in viata reala.Mi-ar fi placut sa sa fie mai neutra povestea din punctul asta de vedere.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *