Vrei sa fii prietenul meu
Vrei sa fii prietenul meu?

Vrei sa fii prietenul meu?

35.00 lei

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 280 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Vrei sa fii prietenul meu?” –

spune povestea unui şoricel simpatic, dar tare singur, care îşi face curaj şi pleacă în căutarea unui prieten. În drumul său, şoricelul întâlneşte multe animale şi, neţinând seama de mărime, de înălţime sau de cât de ascuţiţi le sunt colţii, le propune se împrietenească.

Acestea îl refuză din diferite motive, de cele mai multe ori superficiale. Girafa este mult prea înaltă pentru el, iar cangurul are deja un pui în marsupiu. Şoricelul se loveşte şi de indiferenţa leului, de trufia păunului, de reticenţa calului sau de egoismul crocodilului.Totuşi, în final, norocul pare să-i surâ: călătoria lui îşi găseşte finalitatea – un prieten.

Cartea este un bun prilej de a-i învăţa pe copii deosebească animalele şi nu oricum, cidupă coadă. Fiecare filă din dreapta conturează doar coada animalului, iarnd cel mic va da pagina, va regăsi corpul în întregime şi va vedea dacă a ghicit corect.

În plus,cartea subliniază şi diferite aspecte din lumea necuvântătoarelor, deosebit de interesante pentru cei mici: prietenia dintre crocodil şi mica pasăre ce-i curăţă dinţii, caracteristica unică a cangurului de a-şi purta puiul în marsupiu şi felul în care păunul îşi etalează coada de o frumuseţe rară.

Paginile cartonate şi cu colţuri rotunjite transformă această carte într-o adevărată jucărie, atractivă şi rezistentă.

Cărţile lui Eric Carle sunt inspirate în primul rând din natură şi oferă copiilor şansa să înveţe mereu lucruri noi despre lumea care îi înconjoară.

„Copiii se confruntă adesea cu teama de necunoscut. În cărţile mele încerc să combat această teamă şi s-o înlocuiesc cu o atitudine pozitivă. Copiii au o curiozitate instinctivă şi o tendinţă naturală către creativitate. Vreau să le arăt copiilor că a învăţa lucruri noi e ceva fascinant şi distractiv.” – Eric Carle

Informații suplimentare

Autori

Eric Carle

Editura

Cartea Copiilor

Tip carte

Carte cartonata, Coperta cartonata, Pagina cartonata

Varsta

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vrei sa fii prietenul meu?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *