cartonase-pentru-bebelusi-alfabetul-si-peste-200-de-cuvinte
Cartonase pentru bebelusi, Alfabetul si primele 200 de cuvinte
366.00 lei 262.00 lei Adaugă în coș
Reduceri!

Cartonase pentru bebelusi, Alfabetul si primele 200 de cuvinte

262.00 lei

-28%

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Cartonase pentru bebelusi, Alfabetul si primele 200 de cuvinte

Alfabetul si primele 200 de cuvinte

32 de cartonase din carton gros, 100 de imagini si 200 de cuvinte, fac din acest set un dictionar vizual potrivit pentru bebelusii si copiii care doresc sa descopere lucruri noi.

Cartonasele sunt plastifiate mat pentru ca lumina ambientală să nu se reflecte distorsionând astfel imaginea, dar și pentru a face cartonasul satinat și plăcut la atingere.

Este incredibil, dar mintea absorbanta a unui copil de 2 ani, poate retine pana la 600 de cuvinte pe zi. Astfel, cu fiecare cuvânt nou sau asociere nouă, copilului îi va crește exponențial capacitatea cognitivă, îmbunătățindu-i capabilitatea de a învăța și de a descoperi lucruri noi.

Aceste cartonase sunt o jucarie excelentă, care îi ajută pe cei mici să descopere alfabetul si multe cuvinte. Sunt o jucarie excelenta pe perioada călătoriilor cu masina, cu trenul sau cu avionul.

Studiile arată că bebelusii si copii mici, obișnuiți să învețe cu ajutorul cartonaselor educationale își dezvoltă vederea și auzul mai repede decât alți copii.

Cartonase pentru bebelusi + 20 de jocuri distractive

Produsul este disponibil exclusiv in bebelibrarie.ro.

48 de carduri din carton și 94 de imagini, sunt plastifiate mat pentru ca lumina ambientală să nu se reflecte distorsionând astfel imaginea, dar și pentru a face cartonasul satinat și plăcut la atingere. 

O prezentare a produsului o gasiti aici.

Perfecte pentru bebelușii care doresc să descopere primele animale, fructe, legume, numere, forme și culori. Cu aceste cartonase, dezvoltați vocabularul, coordonarea mână ochi, motricitatea fină și faceți primele asocieri. Astfel, cu fiecare cuvânt nou sau asociere nouă, bebelușului îi va crește exponențial capacitatea cognitivă, îmbunătățindu-i capabilitatea de a învăța și de a descoperi lucruri noi.

Acum totul este mai simplu! Găsiti aici câteva idei de jocuri de la Cristina Otel.

Mai multe idei de jocuri gasiti si aici.
Cartonașele au imagini viu colorate, grosimea de 1,5 mm și au colțurile rotunjite.
Dimensiune 12×12 cm.
Sugestii de jocuri:
  • grupeaza animalele domestice

  • grupeaza animalele salbatice

  • gaseste un fruct rosu

  • asocieaza forma cu imaginea care ii corespunde

Beneficiile folosirii caronașelor pentru bebelusi sunt numeroase, noi enumerăm doar câteva: accelerarea procesului de învățare în compania părinților sau a bunicilor, posibilitatea de a supraveghea și monitoriza progresul copilului.

Petrecerea timpului liber în mod plăcut și productiv în același timp, economisirea banilor, îmbinarea jocului cu învățarea.

Învățarea este ușoară și extrem de rapidă, iar copiii cu vârsta sub trei ani percep și rețin mult mai ușor informația cu ajutorul cartonaselor, așa ca nu ezitati să le achizitionati.

Sunt o jucarie excelentă, care îi ajută pe cei mici să descopere lumea și să nu se plictisească pe perioada călătoriilor cu masina, cu trenul sau cu avionul.

Informații suplimentare

Editura

Bebe Librarie

Tip carte

Carte cartonata

Varsta

, , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartonase pentru bebelusi, Alfabetul si primele 200 de cuvinte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *