Arta de a le vorbi copiilor

54.00 lei

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Arta de a le vorbi copiilor

Chiar avem nevoie de o carte care să ne înveţe cum să vorbim cu copiii noştri?

Depinde ce ne propunem. Dacă ne dorim doar să le vorbim, nu, nu avem nevoie de o astfel de carte. Însă dacă dorim ca ei să ne asculte şi să se simtă ascultaţi, să se conecteze cu noi, să aibă încredere în relaţia noastră, dacă ne dorim mai mult decât conversaţii banale sau răspunsuri monosilabice din partea lor, atunci această carte poate fi de mare folos.

Rebecca Rolland este profesoară a Universităţii Harvard, logopedă şi specialistă în comunicare verbală. Cu ajutorul celor mai recente studii şi cercetări, dar şi al mărturiilor din experienţa personală, autoarea oferă în această carte multe strategii de conversaţie bogată cu copiii noştri.

„Cartea aceasta e utilă nu doar pentru părinţi, ci şi pentru bunici, educatori, medici sau profesori care lucrează cu copiii. E un manual dens, plin de tehnici care ne vor ajuta să gestionăm mai bine conflictele cu copiii şi să le vorbim cu mai mult sens şi substanţă.“

– Ioana Chicet Macoveiciuc

Dinozaurii sunt reptile uriașencare au trăit cu 230 de milioane de ani în urmă, în Mezozoic. Au dispărut acum 65 de milioane de ani. Pentru mai bine de 160 de milioane de ani au fost animalele dominante de pe planetă! Prin studierea fosilelor, paleontologii au identificat mai mult de 1 000 de specii de dinozauri.

În această carte copiii învață despre reptilele care au trait cu milioane de ani în urmă într-un mod distractiv: cu activități și jocuri propuse, precum și cu abțibildurile pe care le vor descoperi în interior.

Informații suplimentare

Editura

Univers

Tip carte

Coperta brosata, Pagina din hartie

Varsta

,

Autor

Rebecca Rolland

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arta de a le vorbi copiilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *