Michelle Obama citește povești copiilor

Fosta Prima Doamnă Michelle Obama obișnuiește să citească povești pentru copii. Puteți urmări pe paginile de facebook, PBS Kids dar și pe You Tube.

Înregistrările sunt disponibile pe aceste canale iar prima lectură, la început de pandemie, a fost dedicată mult iubiților Julia Donaldson și Axel Scheffler, pentru îndrăgita poveste “Gruffalo“:

Bineînțeles că din această serie de lecturi nu putea să lipsească, o altă poveste, foarte iubită de toti copiii – ”Omida mâncăcioasă”.

“În acest moment, când atât de multe familii sunt sub stres atât de mult, eu sunt încântat să pot da o sansă copiilor să asculte povești minunate (și pentru a oferi părinților și îngrijitorilor o pauză atât de necesară)”, a spus Obama într-o declarație.

Michelle Obama a citit povești pentru copii de pe vremea când era Prima Doamnă. Un eveniment popular la Casa Albă, de Paște, când ea și președintele Barack Obama citeau povești copiilor îl găsiți în următorul video.

“Când eram copil, îmi plăcea să citesc cu voce tare”, a adăugat Michelle Obama în declarația sa. “Și când am devenit părinte, am găsit o astfel de bucurie în împărtășirea magiei povestirii cu proprii mei copii – și apoi mai târziu, ca Prima Doamnă, cu copiii de pretutindeni.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X