Coș produse
Te iubim cel mai mult. Bebe descopera

Te iubim cel mai mult. Bebe descopera

Te iubim cel mai mult face parte din colecția ”Bebe descopera” și este o mică ”odă” a iubirii. Cartea are dimensiuni mici, este integral cartonată, puțin text și ilustrații în care cu siguranță vă veți regăsi.

E dificil să fii părinte, dar e mai dificil să fii copil, să simți nevoia de a fi iubit și să nu știi ce te doare. Un copil echilibrat și sănătos știe cum și cât de mult îl iubesc părinții. Din familie își încarcă rezervorul de iubire, mai ales în primii ani.

În primele luni de viață nu există prea mult ținut în brațe, prea mult răsfăț, prea mult alint sau tandrețe. În familie, copilul vrea să vadă, să învețe și să trăiască pentru prima dată, sentimentul iubirii.
Cuvintele de încurajare, educația cu blândețe, armonia din relaţia voastră, tonul blând cu care te adresezi copilului, mângâierile, îmbrăţişările şi jocurile împreună sunt limbajul iubirii.

Iubirea este fundamentul unei copilării lipsite de griji, la rândul lui copilul devenind un adult responsabil, iubitor și generos. Această carte îl va ajuta pe copilul dvs. să descifreze mai ușor limbajul de iubire al părinților.

Când un copil are senzația că nu este iubit se simte vinovat, nesigur și temător. Dacă rezervorul de iubire al copilului este plin cu iubire neconditionată atunci el se simte în siguranță, are un comportament adecvat și îsi gestionează mai bine emoțiile.


În cartea ”Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor”, Gary Chapman și Ross Campbell, au identificat ca un prim limbaj de iubire ar fi ”cuvintele de încurajare”. Te iubim cel mai mult. Bebe descopera este plină de mesaje de încurajare și multă iubire.

Ai sentimente pline de afecțiune față de copilul tău și poate nu reușești să le exprimi, această carte o să te ajute. Să știi să-ți asculți copilul și să-l încurajezi este unul din cele mai mari daruri pe care poți să le faci. Nu subestima niciodată puterea mesajelor de încurajare, mai ales în cazul copiilor mici.


Sperăm că o vei cititi cu mare bucurie copilului tău. Omulețul de lângă tine are mare nevoie să audă mereu această poveste minunată. Citește-i bebelușului tău! Va iubi cărțile toată viața!

One comment

  1. Foarte adevarat articolul, de pus in bookmark! Am si eu cartea „Bebe Descopera” si intr-adevar, e super, merita fiecare banut. Acum ca e micut, nu are rabdare sa ii citesc texte mari.
    Ceea ce isi doreste fetita mea, Eva, de 3 anisori este: poze cat mai colorate si frumoase si explicatii scurte pentru fiecare poza in parte. Nu are rabdare sa ii citesc texte lungi. Aceste texte sunt perfect structurate sa o mentina atenta fara sa isi piarda interesul. Se vede ca s-au facut studii inainte de a se fabrica cartea. Felicitari producatorilor, felicitari retailerilor precum bebelibrarie pentru promovarea produselor de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi cu valori de peste 250 lei.

Politica de returnare

30 de zile drept de returnare.

Livrare internațională

Livrare internationala de la 69 lei

Suport telefonic

Comenzi și informatii la numărul 0746612069.