Dragostea de carte începe cu noi și încolțește în brațele părinților

Dragostea de carte începe cu noi și încolțește în brațele părinților

Cartile pentru bebelusi ii ajuta pe cei mici sa descopere lumea. Bebelusul aude primele cuvinte si treptat descopera animele, fructele si legumele, numerele, culorile, notiunile opuse si primele litere ale alfabetului.

Poezioarele si istorioarele scurte, cartile cartonate cu imaginii reale sau cu ilustratii simple, deschid universul magic al lecturii inca din primele zile in bratele parintilor. Exploreaza lista noastra de recomndari pentru bebelusi si copii mici si ofera-i puiului tau sansa la o educatie timpurie.

20 de carti pentru bebelusi:

Imaginile vibrante și clare vor stimula atenția bebelușilor, îi vor ascuți spiritul de observație și îl vor ajuta sa recunoască mai usor animale. In carticica, bebe descopera si familii de animale.

O carticica multisenzoriala, potrivita pentru perioada in care bebelusului ii cresc dintisorii si are tendinta de a duce totul la gura. Zornaitoarea si jucaria de dentitie vor face din aceasta carticica jucaria favorita. Gasiti mai multe in colectie aici.

Micul Print pentru copii- Prietenia îi ajută să înţeleagă mai mult. „Pentru copii, e o poveste care îi face să râdă de oaia prea bătrână sau prea bolnavă, să se mire de vulcanii de pe planeta cu o singură floare, să întrebe, curioşi, cum se poate să îmblânzeşti o vulpe?

Cartonasele pentru bebelusi sunt perfecte pentru bebelușii care doresc să descopere primele animale, fructe, legume, numere, forme și culori. Cu aceste cartonase, dezvoltați vocabularul, coordonarea mână ochi, motricitatea fină și faceți primele asocieri. Astfel, cu fiecare cuvânt nou sau asociere nouă, bebelușului îi va crește exponențial capacitatea cognitivă, îmbunătățindu-i capabilitatea de a învăța și de a descoperi lucruri noi.

Aceste cartonase îi dau posibilitatea bebelusului să acumuleze cunoștinte din domenii diferite și în plus îi oferă posibilitatea să aprofundeze informația cu ajutorul jocurilor. Gasiti disponibile alte seturi de cartonase pentru bebelusi aici.

Acest set de cartonase poate fi folosit de la nastere pana la 7 ani. In primele luni puteti folosi cartonasele cu partea care ilusteaza litera si astfel intrati in lumea formelor, cu ilustrii alb-negru potrivite mai ales pentru bebelusii de 0 luni la 3 luni. Studiile arată că bebelusii si copiii mici, obișnuiți să învețe cu ajutorul cartonaselor educationale își dezvoltă vederea și auzul mai repede decât alți copii.

Bebelusul tău va fi fascinat de imaginile alb-negru cu detalii rosii. Rasfoiti impreuna cartea si va deveni preferata lui.

Te iubim cel mai mult este o cărticică plină de mesaje de iubire care insuflă bucurie și încredere și ne reamintește ca iubirea dintre parinti si copii este unica. Ilustratiile simple, in culori pastelate, vor trezi cu siguranta interesul si curiozitatea puiului tau.

Ilustraţiile delicate şi cu detalii subtile sugerează calmul şi apropierea dinaintea orei de culcare. Nu e de mirare că, pentru milioane de copii şi părinţi, „Ghici cât de mult te iubesc” (Guess How Much I Love You) a devenit una dintre cele mai iubite cărţi ilustrate.

Toate emoțiile sunt normale, naturale și firești. Sistemul limbic se dezvoltă complet până la vârsta de 3 ani și este locul în care iau naștere emoțiile. Copilul va intelege mai bine daca tu te pregatesti din timp. Emoțiile ne influențează comportamentul, ne ajută să acționăm, să luăm decizii, să evităm pericole, să supraviețuim și să ne înțelegem pe noi și pe ceilalți.

Pentru parintii care cauta cartea ideala destinata copiilor care vor sa invete formele, titlul ”Forme. Bebe descopera” este alegerea potrivita.

Hrănește-i curiozitatea cu această cărticică și bucură-te de dorința lui de a învăța. Bebelușii sunt încântați să descopere mereu ceva nou.

Aceasta carte, aflată la intersecția dintre un mic dicționar vizual și o jucărie educativă captivantă, are paginile cartonate si colturile rotunjite si este plastifiata mat pentru a fi satinata, asa ca bebelușii o vor găsi plăcută la atingere. Imaginile în culori vibrante sunt splendide și intrigante.

“Acum 40 de ani, în timp ce experimentam făcând găurele cu un perforator în hârtie, mi-am imaginat un viermişor care roade pagina şi astfel s-a născut ideea cărţii Omida mancacioasa. Pentru mine, Omida mancacioasa este o poveste despre speranţă şi mă bucur foarte mult că este iubită în toată lumea. Sper ca această poveste să continue să încânte cititori de toate vârstele şi-mi doresc ca mesajul ei de speranţă să încurajeze cât mai mulţi copii să crească şi să se dezvolte în mod pozitiv.” Eric Carle, 2009.

Aceasta editie pastreaza textul original, nu este cartea repovestita. Sunt pastrate cuvintele autorului, cartea este ilustrata cu desenele in acuarela realizate de autor dar cu mai multa culoare(si acest fapt ii da un farmec aparte!).Cea mai frumoasa poveste scrisa vreodata o veti regasi in aceasta carticica.

Istorisirea este prescurtata, clara si indeajuns de interesanta pentru un copil mic. 20 de pagine si o poveste pe care sa o citesti in 5 minute.

Copiii sunt încântați să descopere mereu ceva nou. Cu aceste cartonașe veți învăța lucruri noi despre anotimpuri, emoții, obiecte de imbracaminte și noțiuni opuse. De asemenea veți învăța să ordonați gândirea, să vă poziționați în timp și  spațiu, să dezvoltați expimarea orală,inteligența emoțională și gândirea logico-matematică. Expunerea la concepte cantitative precum: mare-mic, mult-puțin ajută la dezvoltarea gândirii critice. Învățarea este ușoară și extrem de rapidă, iar copiii cu vârsta sub trei ani și jumătate percep și rețin mult mai ușor informația cu ajutorul cartonaselor pentru bebelusi, așa ca nu ezitati să le achizitionati.

Paginile sunt cartonate integral și au colţuri rotunjite, iar ultima pagină conține un insert din led-uri care luminează intermitent, ca un grup de licurici. Led-urile se aprind numai când cartea e deschisă. Bateriile sunt incluse și se pot schimba. Alte titluri de Eric Carle gasiti aici.

Aceasta este o cărțulie muzicală interactivă. Cu ilustrații deosebite, micuțul tău va iubi fiecare moment ascultand sunetele animalelor sau doar mangaindu-le. O carte interactivă și drăguță care vă îndeamnă la momente de distracție și învățare.

Copiii vor încerca să-l imite pe Bruno, preluându-i obiceiurile. Povestiri frumos ilustrate, ușor de urmărit și de înțeles de către cei mici.

Aceste cărticele si jocurile pe care le puteti face vor stimula simțurile bebelușului și îi vor ajuta să-și îmbunătățească exprimarea, limbajul, dezvoltarea motorie, creativitatea și nu numai. Alege pentru bebelușul tău cărți interesante și utile, cu ilustrații frumoase și cuvinte pe înțelesul său. Citește-i istorioare simple si scurte, explorați imaginile împreună și veti avea cu siguranta o calatorie fascinanta in lumea cartilor.

În cazul în care istorioarele amuzante vă răpesc pentru o clipă, vă inspiră şi vă eliberează, atunci bebeluşul va avea cu sigurantă o călătorie minunată în lumea poveştilor. Dragostea de carte începe cu noi și încolțește în brațele părinților.

Bebe descopera cele mai frumoase carti pentru bebelusi pe rafturile BebeLibrarie.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X