Diana Gourmet susține educația

Diana gourmet este din nou alături de BebeLibrarie.ro în organizarea conferințelor dedicate educației. De această dată, DIANA gourmet este unul dintre principalii parteneri ai conferinței ”Motivație în Educație” cu Oana Moraru, cel mai apreciat expert în domeniul educației. Pe 29 februarie va susține conferința “Motivatie în Educație, la Hotel Sofianu, începând cu ora 11.00.

Evenimentul este organizat de BebeLibrarie.ro și este primul din seria de conferințe pe care Oana Moraru le va susține anul acesta la nivel național. Evenimentul se adresează cadrelor didactice, părinților și tuturor persoanelor implicate în procesul educațional formal sau informal.
În cadrul conferinței vor fi abordate teme precum:
* Ce îi face pe copii să vină cu drag la școală;
* Cum poate familia susține un traseu școlar de succes;
* Cum identific ce i se potrivește copilului meu în dezvoltarea academică și emoțională;
* Cum recunoaștem nevoile fiecărui copil: ce înseamnă tratare diferențiată în clasă și ce anume trebuie să știe familia pentru a sprijini traseul academic al fiecărui copil;
* Cum recuperăm un copil cu dificultăți sau decalaje în învățare; cum satisfacem acasă sau la clasă nevoile copiilor ”gifted”;

Biletele pot fi achiziționate online pe www.bebelibrarie.ro.

Oana Moraru este mentor educațional, fondatoare școlii Helikon, publicist pe teme educaționale, formator didactic și consultant educațional, cu experiență de peste 20 de ani în învățământ, susținătoarea celor mai apreciate workshopuri și conferințe pe teme de educație.
Conferința “Motivație în Educație” din Râmnicu Vâlcea este organizată de BebeLibrarie.ro, prima librărie online dedicată bebelușilor și copiilor.

Diana gourmet a luat naștere din dorința de a deschide primul magazin exclusiv cu produse alimentare premium și bio și de a oferi vâlcenilor accesul la produse de calitate superioară. O atenție deosebită a fost acordată bineînțeles zonei cu produse și preparate din carne DIANA, pentru pasionații de bucătărie și surprize gourmet. În curând produsele premium DIANA gourmet vor fi accesibile și în cadrul aplicației Foodify, disponibilă în App Store și Magazin Play, pentru livrări în Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X