Copiii vor povesti in fiecare zi

Copiii vor povesti in fiecare zi

Momentele dedicate povestilor sunt vitale pentru copii si de aceea este foarte important ca intreaga experienta sa fie cat se poate de placuta pentru ei. Dar bucuria nu trebuie sa fie doar pentru ei. Este vitala si pentru adultii care sunt implicati.

Citirea povestilor sau povestirea lor nu este un lucru usor mai ales daca citesti bebelusilor sau copiilor mici. Dar momentul in care devine o activitate repetitiva, o rutina, o adevarata placere pentru puiul tau, dar si pentru tine, cu siguranta te vei bucura de munca depus. A meritat tot efortul, iar acest lucru este un factor motivational major pentru noi toti.

Copiii vor povesti in fiecare zi pentru ca sunt importante. Sunt importante pentru educatia lor. Sunt importante pentru sanatatea lor emotionala si pentru abilitatea de a socializa cu altii. Povestile ne ating in strafundul sufletului. Deseori ajung in cotloane ale fiintei noastre care sunt mai ascunse decat orice cuvinte pe care le putem gasi ca sa le exprimam. Facand asta, ele ne ajuta sa ne intelegem pe noi insine, unii pe altii si lumea care ne inconjoara. Sunt importante la nivel individual.

Povestile ne ajuta sa ne simtim mai putini singuri. Desi nu ne dam seama, prin povesti, ne putem identifica cu persoane care au trait acum sute de ani. Merita sa ne amintim cat de profunde pot fi sentimentele copiilor. In timp ce copiii asculta o poveste, parca ei insisi ar deveni parte din ea. Asta inseamna ca ei simt ca sunt in interiorul povestii si uneori intr-un fel in care noi, ca adulti, nu ne-am fi asteptat in mod normal.

Copiii vor povesti in fiecare zi pentru ca le sporeste increderea in sine si se simt acceptati. Faceti o rutina din a citi povesti, in fiecare zi, copiilor si ne va fi mai bine!

Comanda astazi de noi! Te asteptam pe https://www.bebelibrarie.ro/.

One thought on “Copiii vor povesti in fiecare zi

  1. Adrian says:

    Ador parintii care citesc copiilor cu placere si cu implicare in poveste. Parca e o joaca, totul e natural iar rezultatele sunt spectaculoase. Copii vor iubi cartile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X