Dragii nostri,

Astazi EU schimb lumea! Pun o carte in mana unui copil! Cine sunt eu? Eu sunt EU si TU, si ORICARE dintre NOI!

Daruieste o carte este o campanie nascuta din dorinta noastra de a aduce copiii tot mai aproape de fascinanta lume a cartilor. Astfel am hotarat sa dam o mana de ajutor bibliotecilor orasenesti si judetene pentru a innoi fondul de carte destinat grupei de varsta 0-7 ani.

Noi, bebelibrarie.ro, am donat cateva carti pentru Biblioteca Judeteana “Antim Ivireanul” si nu ne oprim aici, dar este nevoie de mult mai multe carti pentru copii. Spatiul este suficient, foarte bine amenajat, sunt foarte multi copii si vin in fiecare zi, doar cartile le lipsesc.

Educatia pe care o dam copiilor este cel mai bun lucru pe care putem sa-l facem pentru noi toti. Pune o carte in mana unui copil si totul se va schimba!

Asadar va invitam sa ne fiti alaturi in aceasta campanie, donand carti noi sau in stare foarte buna! 

Pentru toti cei care doresc sa achizitioneze direct din site, o pot face din aceasta categorie. Adaugati produsele in cos, puneti la adresa de livrare, adresa Bibliotecii Judeteane “Antim Ivireanul” si efectuati plata cu cardul. Toti cei care daruiesc carti primesc pentru confirmare, prin posta electronica, un act de donatie cu toate cartile trimise catre biblioteca. Actul de donatie este emis de biblioteca.

Cu ajutorul vostru putem schimba lucrurile!

Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu mare drag!

Echipa bebelibrarie.ro

Toti cei care doriti sa timiteti carti, adresa de livrare este:
Str. Carol I, nr. 26, Râmnicu Vâlcea, Cod Poştal 240591
tel: 0746 612 069