Omida mancacioasa Carte jucarie

Omida mancacioasa Carte jucarie

31.00 lei

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Omida mancacioasa Carte jucarie

Omida mancacioasa e foarte prietenoasa

Binecunoscuta Omida mancacioasa poate deveni acum și prietena copiilor foarte mici. Această carte-jucărie are dimensiuni reduse (9 × 9 cm), pentru a putea fi ținută în orice mânuță, paginile sunt rezistente, cartonate și cu colțuri rotunjite, iar cu inelul inclus (detașabil) cartea poate fi ușor prinsă de cărucior, de pătuț, de scaunul special de mașină sau de cel pentru masă.

Omida mancacioasa este una dintre cele mai de succes cărţi ilustrate publicate vreodată, un adevărat simbol al copilăriei.” (New York Times). Este cea mai cunoscuta dintre cărţile lui Eric Carle. A fost tradusă în 30 de limbi şindută în peste 22 de milioane de exemplarein toata lumea.

Povestea metamorfozei omizii într-un minunat fluture, dezarmantă în simplitatea ei, a fost apreciată de generaţii la rând de copii, părinţi şi educatori. Este iubită pentru mesajul de speranţă, pentru colajele cu minunate combinaţii de culori sau găurelele ce marchează drumul omizii şi stimulează degetele micuţilor cititori să o descopere, începând totodată şi călătoria în extraordinara lume a cărţilor.

Eric Carle s-a născut în Syracuse, New York, în 1929, iar la vârsta de 6 ani s-a mutat împreună cu părinţii în Germania, unde a crescut şi a studiat. A absolvit “Akademie der bildenden Kunste”, prestigioasa academie de artă din Stuttgart.

Şi-a dorit mereu să se întoarcă în America, despre care păstrase frumoasele amintiri ale copilăriei. În 1952, cu un portofoliu bogat de lucrări, dar aproape fără nici un ban, doar cu patruzeci de dolari în buzunar, Carle a revenit la New-York. Curând, a început să lucreze pentru New York Times ca ilustrator.

Bill Martin Jr., un autor respectat de literatură pentru copii, a remarcat un desen de Eric Carle – un original rac roşu făcut pentru o campanie publicitară – şi i-a propus acestuia să ilustreze o poveste pe care tocmai o scrisese.

“Brown Bear, Brown Bear, What Do You See?” este rezultatul acestei colaborări, o carte iubită şi acum de copiii de pretutindeni, care a marcat începutul carierei lui Eric Carle în domeniu. Nu peste mult timp, Carle va începe să scrie şi textul cărţilor sale.

Prima carte realizată în totalitate de Eric Carle a fost “1,2,3 to the Zoo”, urmată la scurt timp de clasica “Omida mâncăcioasă” (The Very Hungry Caterpillar).

 

Informații suplimentare

Autori

Eric Carle

Editura

Cartea Copiilor

Tip carte

Carte cartonata

Varsta

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Omida mancacioasa Carte jucarie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *