Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatiile de cuplu

Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatiile de cuplu

32.00 lei

De la 69 lei costul transportului pentru livrări internaționale

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatiile de cuplu

„Concentrand experienta a zeci de ani de practica, asezand-o in pasi simpli, clari si folositpri si amestecand-o cu umorul unor ilustratii fermecatoare, Hunt si Hendrix daruiesc lumii un manual esential alfericirii in doi. Revelatiile din timpul lecturii se preschimba, miraculos, in redescoperire a bucuriilor casniciei si a iubirii insasi, iar viata curge, pur si simplu, dintre randuri. Deci, cititi si traiti! Casnicia e atat de frumoasa!”

Bine ai venit la Revoluția Relațională! „Împreună la bine și la greu” este o hartă esențială și accesibilă pentru construirea unei căsnicii puternice în lumea modernă. Autorii bestseller-ului, Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt au distilat în zece adevăruri esențiale ceea ce au învățat despre cum să creezi o relație satisfăcătoare și de succes, atât din propria lor călătorie de zeci de ani, cât și din laboratorul căsătoriilor pe care îl susțin de câteva decenii.

În fiecare capitol, Harville și Helen introduc un adevăr simplu, cum ar fi „o frustrare este o dorință deghizată„, „incompatibilitatea este baza căsătoriei” sau „conflictul este creșterea ce încearcă să se producă” – apoi conduc cuplurile prin exerciții ușoare, dar eficiente  pentru a le ajuta să aplice fiecare adevăr în viața reală, în fiecare zi.

Harville și Helen și-au petrecut întreaga carieră ajutând cuplurile să-și transforme căsătoriile, prin cercetare, ateliere de lucru și consiliere. Dar căsătoria – chiar și pentru experții relaționali – nu este niciodată ușoară, și cu câțiva ani în urmă, se aflau și ei la un pas de divorț. Harville și Helen și-au redresat căsnicia prin aceleași exerciții pe care le folosiseră cu atât de multe alte cupluri, salvându-și căsătoria și ajutându-i să realizeze un parteneriat veritabil.

Această carte este pentru toate cuplurile. Ea oferă instrumente practice necesare pentru a transforma relația cuiva într-o căsătorie plină de satisfacții și de bucurie. Scrisă cu umor, compasiune, și onestitate, și ilustrată cu anecdote, „Împreună la bine și la greu” este un plan strategic pentru crearea unui parteneriat mai puternic și mai satisfăcător al zilelor noastre.

 

Informații suplimentare

Editura

Povesti de Papadie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Impreuna la bine si la greu. 10 adevaruri salvatoare pentru relatiile de cuplu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *