cum sa crestem fiinte umane
Cum sa crestem fiinte umane
38.90 lei 35.00 lei Adaugă în coș
Reduceri!

Cum sa crestem fiinte umane

35.00 lei

-10%

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Cum sa crestem fiinte umane

Pentru a creşte fiinţe umane adaptabile, fericite şi capabile de compasiune, înainte de orice trebuie ca părintele copilului de azi să afle CINE este copilul său. Să‐i accepte trăsăturile native, dorinţele şi aşteptările, apoi să‐l ajute să ducă o viaţă care să fie în concordanţă cu acestea. Sarcina părintelui nu este de a modela bucata de lut (copilul său) în forma pe care el şi‐a proiectat‐o. Copilul nu‐i o bucată de lut, iar părintele nu are o asemenea putere.

Ce poţi şi trebuie să faci este să ai influenţă asupra copilului tău, pentru a‐l putea ghida corect. Iar asta poţi obţine doar construind cu copilul o relaţie bazată pe cooperare, ascultare şi onestitate.

Dr. Ross W. Greene este psihoterapeut cu experienţă de trei decenii în lucrul cu copii şi familii. In această carte prezinta o metodă de dialog prin care orice conflict între părinte şi copil se poate rezolva elegant şi avantajos pentru ambii.

Foloseste instrumente ca empatia, enunţarea clară a aşteptărilor fiecăruia şi găsirea de soluţii practice prin discuţii calme. Exemplele te vor ajuta să aplici cu succes această metodă blândă, raţională şi eficientă.

Cartea este un ghid de încredere pentru copilul tău.

Informații suplimentare

Autori

Dr. Ross W. Greene

Editura

Univers

Tip carte

Coperta brosata

Varsta

, , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cum sa crestem fiinte umane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *