Copilul tau citeste - Oana Moraru
Copilul tau citeste – Oana Moraru

Copilul tau citeste – Oana Moraru

60.00 lei

Metode pentru formarea cititorilor indragostiti de lectura pornind de la povestile Olinei Ortiz.

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Copilul tau citeste – Oana Moraru

„În cartea mea, „Copilul tău citeşte” am enumerat şi explicat etapele cititului, am adunat idei pentru dezvoltarea limbajului şi a gândirii logice, inclusiv pentru perioada 0-2 ani şi am schițat scenarii de lecții pentru educatori, învățatori şi profesori, care pornesc de la metoda lecturii explicative. La final am adăgat şi o mică anexă cu activități pentru copiii între 5 şi 8 ani, pe marginea textelor Olinei Ortiz, autoare contemporană de literatură pentru copii.

Cartea se adresează şi părinţilor, pentru că, pe lângă tehnici de citire şi înțelegere a textelor – valoroase atunci când sprijină copilul la tema de acasă – vorbeşte şi despre cum lectura influențează maturizarea emoțională, inteligența, înțelepciunea, motivația pentru succes.” – Oana Moraru

Parintii si profesorii sunt instructori de zbor, copiloti doar pentru o scurta vreme, iar lectura este cel mai puternic instrument de orientare in viata.

Metode pentru formarea cititorilor indragostiti de lectura pornind de la povestile Olinei Ortiz.

Oana Moraru, fondatoare a Scolii Helikon, profesor, formator si publicist pe teme educationale, cu o experienta de treizeci de ani in invatamant, ne raspunde in aceasta carte la intrebarea:

Cum ii invatam pe copii sa citeasca, sa gandeasca critic si, mai ales, sa le placa lectura?

Metode detaliate, exemple practice pornind de la povestile Olinei Ortiz si activitati distractive pentru parinti si copii!
• Cum ar fi sa stii ca exista un plan bine gandit pentru maturizarea copilului tau prin lectura, prin arta cuvantului?
• In scoala, copiii invata rabdarea, perseverenta, planificarea, atentia voluntara. Aceste functii ale mintii sunt cabina de control a vietii lor ulterioare.
Insotiti mintile copiilor cand invata sa citeasca si cand se lasa vrajiti de o poveste. Invatati-i sa gandeasca critic si, daca veti urma sfaturile, directiile si planul acestei carti, veti avea satisfactia de a-i vedea transformandu-se in cititori indragostiti de lectura.
Iar parcursul va fi, garantat, o sursa de placere, distractie si timp de calitate petrecut impreuna, la scoala sau in familie. Nu degeaba textul trimite la seria de povesti semnate de Olina Ortiz, care fac deliciul celor mici!

Informații suplimentare

Autori

Oana Moraru

Editura

Univers

Varsta

, , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Copilul tau citeste – Oana Moraru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *