Cele cinci invitatii
Cele cinci invitatii – Frank Ostaseski
55.00 lei 50.00 lei Adaugă în coș
Reduceri!

Cele cinci invitatii – Frank Ostaseski

50.00 lei

-9%

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Cele cinci invitatii

Moartea nu ne așteaptă la capătul drumului, ci ne însoțește mereu, clipă de clipă. Moartea este profesorul ascuns care ne învață ce este cu adevărat important.

Viața și moartea sunt legate indisolubil. Sunt inseparabile. Trăim cu adevărat doar dacă suntem conștienți de prezența morții. Cele cinci invitații este o captivantă meditație despre sensul vieții și despre cum conștientizarea permanentă a morții ne apropie de sinele nostru adevărat.

Frank Ostaseski, un profesor budist respectat în întreaga lume, este cofondatorul vizionar al Proiectului Zen Hospice și al Institutului Metta. A însoțit mai mult de o mie de persoane până în pragul morții. A instruit nenumărați doctori și asistenți în arta îngrijirii atente și pline de compasiune. În Cele cinci invitații el a strâns esența a zeci de ani de muncă altruistă, într-un ghid tulburător și elocvent care ne vorbește despre o cale radicală către transformare.

Cele cinci invitații pe care ni le propune autorul sunt:

  • Nu aștepta.
  • Primește totul, nu refuza nimic.
  • Adu-ți tot sinele în experiență.
  • Găsește un loc unde să te odihnești în mijlocul vâltorii vieții.
  • Cultivă-ți mintea neștiutoare.

Cele cinci invitații reprezintă cinci principii de sprijin reciproc, impregnate cu dragoste, după care să ne trăim viața în conștiința morții. Sunt principii relevante pentru toți cei care vor să ducă o viață plină de onestitate, sens și scop. Pot reprezenta un ghid de bune practici pentru cei care se confruntă cu pierderea, boala sau altă formă de criză personală. Cartea ne invită să apreciem viața și să o trăim în plenitudinea ei.

„Frank este un pionier al îngrijirii atente de la sfârșitul vieții. El întruchipează înțelepciunea și compasiunea, pe care ni le transmite și nouă în aceste pagini fascinante și captivante. Ești imediat subjugat, pentru că regăsești în carte realitatea, pe tine și viața ta.“ — Jon Kabat-Zinn, fondator al MBSR și autor al cărților Full Catastrophe Living și Coming to Our Senses

„Aceste învățăminte pot să vă deschidă inima și să vă schimbe viața. Timp de zeci de ani, Frank a fost un îndrumător plin de compasiune pentru mii de oameni aflați în pragul morții. În Cele cinci invitații, el împărtășește înțelepciunea sa atemporală, ca un dar pentru noi toți.“ — Jack Kornfield, profesor budist internațional și autor al cărții A Path With Heart

„Putem să trăim și să iubim cu adevărat atunci când ne deschidem sufletul în fața morții. Frank Ostaseski ne conduce pe această cale cu înțelepciunea dobândită prin propria experiență. Dăruiți-vă Celor cinci invitații; aceste sfaturi ne dezvăluie misterul și frumusețea Ființei noastre esențiale.“ — Tara Brach, autor al cărților Radical Acceptance și True Refuge

Cele cinci invitații reprezintă una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste pe care cineva le-a făcut, vreodată, vieții. Frank Ostaseski ne prezintă ceva ce avem de învățat cu toții: pentru a trăi adevărata libertate este important să primim fiecare lucru așa cum este. Inclusiv moartea! Lecturarea acestei cărți este un act de curaj și o dovadă evidentă de iubire.“ — Gáspár György, psihoterapeut și autor al cărților Suflete de sticlă și Revolutia iubirii.

Informații suplimentare

Autori

Frank Ostaseski

Editura

Pagina de Psihologie

Tip carte

Coperta brosata

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele cinci invitatii – Frank Ostaseski”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *