Carti Printesa Urbana
115.00 lei Adaugă în coș

Carti Printesa Urbana

115.00 lei

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Carti Printesa Urbana

Pachet promotional pentru parinti si copii formidabili.

Ioana Chicet-Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai iubite bloguri româneşti despre creşterea copiilor,www.PrintesaUrbana.ro. În prima ei carte, ea spune povestea adevărată a propriei familii fericite.

Cum e mai bine naşti, prin cezariană sau natural, cum trebuie răspuns crizelor de furie ale celor mici, cum să-i aperi de necazuri şi le laşi libertatea de care au nevoie, care e cea mai bună hrană, ce e de făcutnd responsabilităţile par te copleşească?

Nonficţiune narativă, O te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă răspunde acestor întrebări şi multor altora nu prin reţete universal valabile, ci prin experienţa personală a unei mame care ştie mbească şi te facă mbeşti. Uneoriprintre lacrimi. O carte ca o îmbrăţişareşi cine nu are nevoie de o îmbrăţişare?

“Te iubesc orice-ai face!” este o carte amuzantă, emoționantă, pe care o vor iubi copiii, părinții și buncii deopotrivă. În plus, ea se va dovedi și utilă pentru părinți, pentru că le va oferi câteva soluții subtile de comunicare cu copilul în situații tensionate.

Personajul principal al cărții este Ema, o fetiță simpatică, energică și deșteaptă, ca toți copiii. Ei îi place mult să descopere lumea făcând tot soiul de “experimente” caraghioase, care uneori se lasă cu pagube mai mari sau mai mici.

După fiecare trăsnaie, Ema vrea să știe un singur lucru: O mai iubește oare mami? Sigur că o mai iubește mami, chiar dacă uneori se supără sau se sperie de experimentele Emei.

Copiii fac multe boacăne, pentru că sunt curioși, energici, vor să descopere lumea cât mai repede.

Părinții încearcă din greu să-i ferească de pericole, astfel că ajung să spună NU AI VOIE mult mai des decât TE IUBESC.

 

Informații suplimentare

Autori

Ioana Chicet-Macoveiciuc

Editura

Didactica Publishing House, Univers

Varsta

, ,

Tip carte

Coperta cartonata, Pagina cartonata, Pagina necartonata

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carti Printesa Urbana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *