carti-pentru-copii-1-2-ani
Carti pentru copii 1-2 ani
289.00 lei 216.00 lei Adaugă în coș
Reduceri!

Carti pentru copii 1-2 ani

216.00 lei

-25%

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Carti pentru copii 1-2 ani

Cartonase pentru bebelusi + 20 de jocuri distractive

Produsul este disponibil exclusiv in bebelibrarie.ro.

48 de carduri din carton și 94 de imagini, sunt plastifiate mat pentru ca lumina ambientală să nu se reflecte distorsionând astfel imaginea, dar și pentru a face cartonasul satinat și plăcut la atingere. 

Perfecte pentru bebelușii care doresc să descopere primele animale, fructe, legume, numere, forme și culori. Cu aceste cartonase, dezvoltați vocabularul, coordonarea mână ochi, motricitatea fină și faceți primele asocieri. Astfel, cu fiecare cuvânt nou sau asociere nouă, bebelușului îi va crește exponențial capacitatea cognitivă, îmbunătățindu-i capabilitatea de a învăța și de a descoperi lucruri noi.

Aceste cartonase îi dau posibilitatea bebelusului să acumuleze cunoștinte din domenii diferite și în plus îi oferă posibilitatea să aprofundeze informația cu ajutorul jocurilor.

Te iubim cel mai mult. Bebe descopera

Te iubim cel mai mult face parte din colecția ”Bebe descopera” și este o mică ”odă” a iubirii. Cartea are dimensiuni mici, este integral cartonată, puțin text și ilustrații în care cu siguranță vă veți regăsi.

E dificil să fii părinte, dar e mai dificil să fii copil, să simți nevoia de a fi iubit și să nu știi ce te doare. Un copil echilibrat și sănătos știe cum și cât de mult îl iubesc părinții. Din familie își încarcă rezervorul de iubire, mai ales în primii ani.

Iubirea este fundamentul unei copilării lipsite de griji, la rândul lui copilul devenind un adult responsabil, iubitor și generos. Această carte îl va ajuta pe copilul dvs. să descifreze mai ușor limbajul de iubire al părinților.

Când un copil are senzația că nu este iubit se simte vinovat, nesigur și temător. Dacă rezervorul de iubire al copilului este plin cu iubire neconditionată atunci el se simte în siguranță, are un comportament adecvat și îsi gestionează mai bine emoțiile.

Ai sentimente pline de afecțiune față de copilul tău și poate nu reușești să le exprimi, această carte o să te ajute. Să știi să-ți asculți copilul și să-l încurajezi este unul din cele mai mari daruri pe care poți să le faci. Nu subestima niciodată puterea mesajelor de încurajare, mai ales în cazul copiilor mici.

Sperăm că o vei cititi cu mare bucurie copilului tău. Omulețul de lângă tine are mare nevoie să audă mereu această poveste minunată. Citește-i bebelușului tău! Va iubi cărțile toată viața!

Fiecare copil își dorește să știe că părinții lui îl iubesc cel mai mult.

Te iubim cel mai mult este o cărticică plină de mesaje de iubire care insuflă bucurie și încredere și ne reamintește ca iubirea dintre parinti si copii este unica.

 

Cărticica perfectă pe care să o citiți înainte de culcare.

Colecția ”Bebe descopera” dezvoltă vocabularul pasiv și inteligența emoțională a copiilor.

Caută și celelalte titluri din colecție.

Dimensiune: 11,5 x 11,5

Pagini cartonate: 20

Din aceeasi colectie.

 

 

 

Informații suplimentare

Editura

Bebe Librarie, Cartea Copiilor, Didactica Publishing House

Varsta

Tip carte

Carte cartonata

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carti pentru copii 1-2 ani”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *