Carti de activitati - Oana Moraru
Carti de activitati – Oana Moraru
117.00 lei Adaugă în coș

Carti de activitati – Oana Moraru

117.00 lei

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

Carti de activitati – Oana Moraru

TRANSPORT GRATUIT

”O carte citită pe îndelete şi un text pe care stăruieşti mai multe zile înseamnă creştere în adâncime. De durată, cu amprentă definitivă pe exprimare, emoție şi gândire. Cu un text poți să te joci chiar mai mult decât cu o jucărie propriu-zisă, întorcându-l pe toate părțile şi făcând din el o continuă provocare.
Am luat aceste 3 titluri, le-am citit de câteva ori copiilor în clase. În varianta de manuscris şi am adăugat, la finalul textului, pentru voi, idei de lucru cu ei, pe fiecare poveste.
Idei care să stimuleze şi limbajul, şi logica, şi bagajul general de cunoştințe, şi capacitatea de adaptare şi creativitate.
Idei care să îi facă pe copii, educatori şi părinți să citească aceeaşi poveste de mai multe ori, de fiecare dată altfel, mai în adâncime şi cu atenția din ce în ce mai ascuțită.
Găsiţi, la finalul fiecărei cărţi, o listă pentru voi, părinți şi educatori. O listă care să îi întoarcă pe copii la text de mai multe ori, cu privire şi înțelegere mereu altfel. Fără reflexul nerăbdător de a cere, spre consum superficial o altă poveste, înainte de a o digera pe aceasta, până ce toate nivelurile gândirii sunt atinse.” Oana Moraru

Informații suplimentare

Autori

Oana Moraru, Olina Ortiz

Editura

Univers

Varsta

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carti de activitati – Oana Moraru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *