100 de activitati ZEN pentru un copil fericit
49.00 lei 45.00 lei Adaugă în coș
Reduceri!

100 de activitati ZEN pentru un copil fericit

45.00 lei

-8%

Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei

  • Comenzile plasate până în ora 12.00 pot fi expediate în aceeaşi zi
  • Livrare in 2 zile lucrătoare
Plată online sigură

100 de activitati ZEN pentru un copil fericit

Aceste jetoane sunt indispensabile dacă doriți să schimbați dispoziția copilului. Să-l ajutați să se distanțeze de ceea ce îl supără, fiindu-i alături în acele momente solicitante pe care nu le poate controla, dar prin care este nevoit să treacă.

Vă doriți ca cel mic să fie mai cooperant în situațiile delicate?

La fel ca adulții, copiii trec prin diferite stări atunci când au de-a face cu situații dificile, stresante ori plictisitoare. Călătoriile lungi, ambuteiajele și alte evenimente neprevăzute pot crea copilului fie stări de mânie, agitație, lipsă de concentrare, fie teamă, durere, tristețe.

Există momente în viața dumneavoastră de părinte când aveți nevoie de mult tact și răbdare, chiar dacă sentimentele care vă încearcă sunt exact opuse.

În funcție de evenimentele delicate din viața copilului (momentul de așteptare dinaintea unui control medical, prima zi din anul școlar, anxietatea dintr-o zi de vacanță planificată în aer liber, iar afară plouă), este necesar să gestionați înțelept frustrările lui.

100 de activități pentru a vă ține copiii ocupați, prezentate sub formă de jetoane, grupate în 4 categorii: relaxare, creativitate, concentrare, emoții.

Cea mai mare parte dintre ele nu necesită material auxiliar și nici spațiu deosebit pentru desfășurare și pot fi realizate în interior sau în exterior, în egală măsură.

 

Informații suplimentare

Autori

Gilles Diederichs

Editura

Didactica Publishing House

Varsta

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „100 de activitati ZEN pentru un copil fericit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *