Bijuteria Stil – partener al conferinței educaționale ”Motivație în Educație”

Motivatie in Educatie-Bebe Librarie

Un nou partener se alătură evenimentului organizat de BebeLibrarie.ro, ”Motivație în Educație”, cu Oana Moraru. Bijuteria Stil este un brand prezent în lumea bijuteriilor încă din 1991. Pornind la drum ca o afacere de familie, Bijuteria Stil este prezentă în momentele esențiale din viața fiecăruia, începând cu prima pereche de cercei cu tortițe pentru cei mici și până la acel inel cu diamant oferit sufletului pereche.

Oana Moraru, unul dintre cei mai apreciați experți în domeniul educației, vine în Râmnicu Vâlcea. Pe 29 februarie va susține conferința “Motivatie în Educație, la Hotel Sofianu, începând cu ora 11.00.
Evenimentul este organizat de BebeLibrarie.ro și este primul din seria de conferințe pe care Oana Moraru le va susține anul acesta la nivel național. Evenimentul se adresează cadrelor didactice, părinților și tuturor persoanelor implicate în procesul educațional formal sau informal.
În cadrul conferinței vor fi abordate teme precum:

* Cât anume și ce e potrivit să învețe la fiecare vârstă; care este relația între informații, competențe și valori; care este rolul familiei în învățare și care este responsabilitatea școlii;
* Cum arată un regim de viață academică sănătoasă la grădiniță, școală și liceu;
* Cum arată un parteneriat școală-familie și care sunt mijloacele de rezolvare a cazurilor de violență școlară, a nemulțumirilor sau conflictelor profesori-părinți;
* Care sunt competențele viitorului și ce poate face familia sau școala în afara programei școlare, ca să se asigure că fiecare copil este echipat pentru viitor.
Biletele pot fi achiziționate online pe www.bebelibrarie.ro.

Oana Moraru este mentor educațional, fondatoare școlii Helikon, publicist pe teme educaționale, formator didactic și consultant educațional, cu experiență de peste 20 de ani în învățământ, susținătoarea celor mai apreciate workshopuri și conferințe pe teme de educație.


Conferința “Motivație în Educație” din Râmnicu Vâlcea este organizată de BebeLibrarie.ro, prima librărie online dedicată bebelușilor și copiilor mici. În ultimii 5 ani BebeLibrarie.ro a organizat în Râmnicu Vâlcea dubla lansare de carte ”ABC de nutritiție” și ”Mami, e gata?”, semnate de Mihaela Bilic și respectiv Ioana Chicet-Macoiveiciuc, conferința “Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine” cu Oana Moraru, “Îmbrățișări pentru Râmnicu Vâlcea” – lansare de carte ”O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă”, de Ioana Chicet Macoveiciuc, precum și spectacolul de teatru pentru copii ”Te rog, mulțumesc, te iubesc”.
BebeLibrarie.ro și Oana Moraru vă invită sâmbătă, 29 februarie, începând cu ora 11.00, la Hotel
Sofianu din Râmnicu Vâlcea, la conferința educațională “Motivație în Educație”.

În magazinele Bijuteria Stil se regăsesc creațiile atelierului de producție propriu, verighete și inele de logodnă, se preiau comenzi și se creează piese unicat, îmbinând produsele rezultate din experiența de producători cu ultimele piese din colecțiile celor mai cunoscuți designeri din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X