3 povesti motivationale despre iubirea neconditionata

Dragostea necondiționată e prima lecție pe care o învață orice proaspăt părinte.

Viața de părinte nu e una ușoară, dar există momente care ne împlinesc mai mult decât tot ceea ce am trăit până atunci. Momentele de dragoste pură, împărtășită cu cei cărora le-am dat viață.

 

 

 

Te iubesc zi si noapte” – acest mesaj de iubire neconditionatâ însoțește un ursuleț și un iepuraș de-a lungul unei zile.

”Te iubesc cînd ești puternic, te iubesc cînd ești slab. Cu tine alături, lumea e un loc drag.”

 

 

 

Dintr-o dată, nu mai e doar un clișeu auzit de atâtea ori, e o certitudine care te va însoți o viață întreagă, o poveste pe care ți-o dorești fără de sfârșit și o teamă permanentă că nu faci ceea ce trebuie. Nu e ușor să gestionezi această dragoste, nu e ușor nici să-i transmiți copilului aceeași siguranță pe care o simți în legătură cu sentimentele tale, dar e baza relației dintre voi, e baza încrederii de sine pe care o va dobândi mai târziu. E cea mai importantă relație din viața lui, dar și din a ta.

 

 

”N-o sa te las sa pleci vreodata” este alegerea perfectă pentru a împartăși cu cineva drag această sărbătoare a iubirii neconditionate și o minunată poveste de citit înainte de culcare. Când iubești pe cineva, îi rămâi alături orice s-ar întâmpla. Și la bine… și la greu…mereu.

”Când ești temător, te tin strâns de mână. Când ești speriat, suntem tot împreună.”

 

 

Aceaste povesti minunate,  sunt o ocazie pentru cei mari să-și reamintească bucuria jocului și a primelor descoperiri. Se spune că părinții își retrăiesc copilăria alături de puii lor, doar că există situații în care suntem prea stresați sau obosiți ca să reacționăm cu umor în fața experimentelor atât de inventive ale celor mici.

 

Fiecare copil vrea sa stie ca părintii lui il vor iubi mereu. Această minunată si înduioșătoare declaratie de dragoste îl asigura  ca iubirea va dâinui ore, zile și mult mai mult…

Cartitica perfecta pe care sa o cititi cu copilul vostru inainte de culcare.

 

”Te voi iubi mai mult decât toate orele de sub soare.”

 

 

Toate cărțile pentru copii sunt o lecție pentru părinți – atunci când ne îndoim de puterea pe care o avem, când suntem epuizați sau nesiguri că facem ceea ce trebuie, când empatia și răbdarea au dat greș.

Aceaste povesti despre dragoste necondiționată sunt un mic reminder și istorioare numai bune de citit înainte de culcare.

Cu siguranță, copiii noștri știu deja că îi iubim, simt și ne răspund la fel, iar aceste carti vor veni doar ca o asigurare în plus că sunt văzuți, înțeleși și iubiți mai presus de orice limită omenească.

Le găsiți și in pachet promoțional cu transport gratuit.

bebelibrarie.ro
te voi iubi zi si noapte

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *